Kim Maxine

Jeg er ei jenta på 24 år som ønsker å dele mine tanker og erfaringer med andre.

Med en kaotisk barndom og lite trygghet så har jeg med meg en bagasje ikke alle andre har, men nå er jeg kommet meg bort fra det som skapte problemer for meg og jeg har begynt å komme meg videre i mitt liv.

I april 2015 ga jeg ut boken "De andre først" som handler om hvordan jeg opplevde å vokse opp under vanskelige forhold. Nå holder på med bok nr 2 som skal handle litt mer om hvordan det er å blir Psykisk syk som ung og det å finne veien tilbake til samfunnet og livet sitt. Jeg holder også på å lese inn den første boken min på lydbok. Jeg har skrevet et innlegg som både har blitt publisert av gatemagasinet virkelig, på mental helse sine sider og som jeg har latt fagpersoner bruke til undervisning og foredrag, dette innlegget heter 'Kjære storebror' og er et innlegg jeg har lagt ut her også.

Foredrag er noe jeg også har begynt så smått å holde selv også, noe som er veldig spennende. Nå jobber jeg for å få holdt flere foredrag om psykisk helse og barnevern, der jeg bruker mye av mine egne erfaringer.

Jeg har virkelig tru på at det å holde foredrag kan hjelpe meg, siden det gir meg nye utfordringer. Noe som vil bidra til at jeg vokser som person og medmenneske, men også at jeg da får en unik mulighet til å hjelpe ande ved å gi og dele mine erfaringer både de som trenger å se at det er mulig å klare seg selv om livet føles vanskelig, men også igjennom å dele med fagpersoner som kan lære igjennom mine erfaringer.

Igjennom å prate og å skrive om tema som for mange enda er litt tabu, så håper jeg å bidra til mer åpenhet, forståelse og håp og styrke til andre som enten jobber med andre mennesker og de som har sin bagasje selv.

Jeg er glad i å lære nye ting, møte nye mennesker og syns det er spennende med nye eraringer som kan brukes til noe positivt.

Familien, venner og dyrene mine er det viktigste jeg har i livet mitt <3

Noe av det vanskeligste jeg vet er å si positive ting om meg selv, men jeg skal skrive 3 av mine positive egenskaper

  1. Jeg er omsorgsfull
  2. Flink med dyr og barn

  3. Jeg er flink å tegne og skrive

Hva er dine positive sider?

Det viktigste for meg er ikke bare at jeg selv skal få muligheten til å utvikle meg og lære av erfaringene mine, men nettopp det å få muligheten til å hjelpe andre i en vanskelig situasjon og videreføre mine erfaringer til de som jobber med andre mennesker. 

Jeg sa den gangen jeg startet med mine prosjekter at hvis mitt arbeid kan være med på å hjelpe bare en person, så har all jobben, utfordringene og slitet vært verd det. Det står jeg enda ved og så lenge folk finner nytte i det jeg holder på med, så vil jeg fortsette med dette.

For jeg har trua på at åpenhet er med på å gi motivasjon til andre, slik at de klarer å finne nok mot og styrke i seg selv til å ta det første steget å si 'jeg trenger hjelp'. For tru meg, de ordene der er utrolig vanskelig, men viktig når man trenger det. "Jeg trenger hjelp, Unnskyld og Glad i deg" er nok de tre vanskeligste tingene å si til et annet menneske. Men også noe av det viktigste du kan si.  

Dette håper jeg at jeg kan hjelpe andre med og det er derfor jeg skriver og deler mine tanker og erfaringer og det er derfor jeg ønsker å holde flere foredrag.